Saturday, 19 November 2011

0
Komen

Malas !!!!

Hey u all meet againt ,,, huh lama x on9 aq punya Blog pe dah jdi tah la ....
Ary nie bru aq bukak aq punya Blog ... nak create aq punya Blog lah .. tapi rasa mcm malas nak created ada spa2 mau bantu .. demi kabaikkan ... hahaha (kebaikkan la sgt)... alang2 created baik aq ubah suai skit blog aq ... huhuhu ... 

Aq bab2 hias Blog nie bole la ... tapi kalau soh aq karang aq punya                                                                         blog nie tah pa2 aq buat karangan nie ... merapu ja bnyak ... tol arkk kawan2(tol la sgt) uhuhuhu
naseb bek la ada jgk ayat2 powerr boleh aq karang ..kalau tidak ni bkn jadi Blog ... dia akan jadi Bengong ... nak taw sbb pa?? (ala x pyah taw larr)... nak taw jgk .... ok2 nak explain dia akn jdi bengong sbb tuan punya blog buat sja ja ... pdahal blog kosong ....tuan bru lps periksa katakan ..... otak jadi blur la slps buat karangan BM ... hahaha ..

K la tuan punya Blog minx diri dulu ... Nak pegi Sholat Asarr .. nanty terlepas plak nyesal

ABIY DANISH HUMAIRA COMPANY HOLDING'S

0 dok mengendap Chinta Hati:

Post a Comment

Copyright@Hak Milik Nasuha Mustaffa ... Jangan Dok Copy Noh