Friday, 30 September 2011

0
Komen

Tyme Nie Nak Balik Asrama

Hehehe .. xkan ampa x taw kowt hobi aq pa ... ha hobi aq qeja tangkap gambaq ja
sebelum balik asrama dan lu posing dlm keta ... biaq tinggai kenangan nohh ..hehehe  kenangan la sgt 

cute ka ?? asa x pon .. biasa ja

apa2 pun biaq steady

lekat asam ka niey ?? lawok jer

so cool n smart gulz

so sweet

iklan ubat gigi SAFI

Pix Blurr .. tpi sweet 

Jeling2 pa ehh .. terkuaq bji mata kowt

smile


Tamat dahh ... setakat niey jer aq buatt k .... 

ABIY DANISH HUMAIRA COMPANY HOLDING'S

Saturday, 17 September 2011

0
Komen

pIXXa KeNaNgan Di Zoo

Nak Jadi Ayu Sekali Skala

Cover Cun Giler

Aq N adek ana ...

Bagi Mkn

Saja Syok2

Seriusly nye Muka

Adek ana

Sweet Nyer

Cute Lorh 

Keseorangan 

Tyme Borink nIe 


Nak Jdi Manja Satu MiniT

Ada Gaya ???

Syok2 ja niey

Loncat Kaatak

Exsyen lebihhh

ABIY DANISH HUMAIRA COMPANY HOLDING'S

0
Komen

BeStNyEr G PeRaK !!!

Alhamdulilah sehari suntuk aq pegi jalan2 kemarin ... Naseb bek la dekat ja klau jauh x taw nak kta 
pa dah la .. dekat2 pon penat jugak oooo ..Tapi aq p aq ikut rombongan sekolah akak ipaq aq punya iaitu Sek Men Convent Pulau Tikus , Pulau Pinang .. Klau sja2 x dak nak p ehh jalan2 cmni ... kalau da keja ja bule p pon ..huhuhu .. ..

Aq keluaq dri umah kol 5 pagi n than sampai singgah sembahyanG di Perhentian Gurun ( R&R) ... 
lepas sembahyang bertolak ke Penang untuk p tgk budak2 yg p lawatan ... agak lama jugak ooo tunggu guru pengiring sampai ... aq tak tau nak buat pa aq g jln2 kot kolah 2 ... sja2 melawat alang2 p jgn ketinggalan peluang da .. hehehe bak kta aq la bukan org len ..ahakzz33

Lepas cikgu pengiring sampai , student semua beratur n than nek bas .. kami nek keta hebat ckit pda depa
ahak3.. elok2 sampai kami beli tiket n than trus msok ... klau tdk kami nak nek kereta api pastu tgh baiki x jdi .. kmi jalan la jawabnya .. tapi best boleh tgk mcm2 ... tpi tudia .. perjalanan sejam lebih .. jauhh ooo penat pon penat ...

DA LAGI >>><<< Nanty smbung len da keja nak buat









ABIY DANISH HUMAIRA COMPANY HOLDING'S

Thursday, 15 September 2011

0
Komen

First Tyme

Pada minggu Khamis yang lepas sekolahku membuat sedikit jamuan raya ... it so k la yang 2 ... aq x kisah sangat  dgn jamuan tuwh ,,, tpi kan aq kena ambik bahagian iaitu Nasyid .. FUHHHHH nevess gila2 .... tapi aq redho jer la kan ,,, nak wat cam na takdir yang menentukan aq .... hermm  

First aku pi depan tuwh kena wat pentomen bru nyanyi Nasyid lagu hari raya ... Fuhhh aq tgk ketaq lutut2.. aku  aq .. mcm nak luruh pon ada ..... ketaq punya ketaq kan depan aq kosong sbb aq tinggi ... kena la dok barisan belakang .... hehehe (perasan tinggi la tuwhh) 

Nyanyi punya nyanyi dah abehh lega ... aq bersyukur sgt2 la tyme 2 ..... aq pikiq aq dah lega banyak .... pi mai pi mai dekat ucapan aq jugak kena .... nasib bek la aq ngn akilah ...tpi ketaq jgk ooo .. aq wat slumber badak ja p depan ... Tyme 2 aq tgk depan dalah seseorang nie dok gelak kat aq ... hampeh tolll .... kalau dia mai depan ngok ... mesty ketaq2 keluaq air kencing iehhhh .....

Tapi dgn yakinnya aq ... aq beriktifar banyak2 ... alhamdulilah selesai jugak ucapan dan serangkap pantun ,,, tu la FIRST TYME nek pentas n than bgi ucapan depan khalayak bumi khairiah ,,,,, nak tergelak pon da... nak serius x boleh sbb muka budak2 smuk semua jenis lawak2 ... 

k la nak tdoq dahh ....slmat malm 

ABIY DANISH HUMAIRA COMPANY HOLDING'S

Copyright@Hak Milik Nasuha Mustaffa ... Jangan Dok Copy Noh