Friday, 13 June 2014

0
Komen

Alhamdulilah .. Kembali Semula ...!

Assalamualaikum... wahai cik adik , akak, abg sekali ,,, hah lama ana x update status blog kan ?? setahun lebih sudah ... Rindu rasanya ... silap besar la buat blog banyak2 pastu update .. lastly kembali blog yang dulu .. membazir masa ja kan ??? Tyme tu x kenang masa wahai masyarakat sekalian ,, Kerja nak enjoy ja ...  




ABIY DANISH HUMAIRA COMPANY HOLDING'S

0
Komen

Boring kan Cuti Bulan 12 ...

Fuhhh ... cuti bulan 12 thn lps mcm nak p kolah ja .. tapi bila bukak sekolah 
mcm tak mau p pulak ... pa sudah jadi .. hah??? tu la budak2 la nie ... tyme cuti excited nak p kolah .. tyme kolah excited cuti .. terbalik pulak...

Kerja anq tiap2 ary tangkap landscape atau gambar ja ... dah hobi 
x taw nak lepas mcm na ... ketagih sungguh ... haihhhh pa nak jadi nie ... lupakan lupakan lupakan ...
hehehe (leh caya ka nak lupa ) buhung cam tu ja nak lupa pasai ni semua ... soryy la .. dlm blik pon dah 300 lebih dah tu x sampai luaq negara lagi ..... tah2 smpai rosak kamera pa bru serikk .. hehehe 

da skit pic tyme cuti 












 

K la ana cau luu !


ABIY DANISH HUMAIRA COMPANY HOLDING'S

Copyright@Hak Milik Nasuha Mustaffa ... Jangan Dok Copy Noh